• Waarom

    Besparen op de administratie? Een administratie uitbesteden kost nogal wat tegenwoordig. Ook een eigen administrateur in loondienst kost veel geld en daarbij moet u zich nog afvragen of de productiviteit zo’n salaris met alle emolumenten rechtvaardigt. Ik bied alle werkzaamheden tegen een zeer concurrerend tarief. Dat kan ik omdat ik een klein kantoor aan huis exploiteer en geen chique kantoorpand met receptionistes of een leasewagenpark en andere overhead kosten aan u hoef door te belasten. En dat levert u direct voordeel op!

    U doet liever zaken met een accountant? Dat kunnen we regelen! Overigens moet duidelijk zijn dat 95% van de opdrachten bij accountantskantoren net als bij de administratiekantoren gewoon het verwerken van administraties betreft. Een administratiekantoor is prijstechnisch voordeliger. Een accountant heeft u eigenlijk alleen nodig voor een zogenaamde accountantsverklaring, maar bekijk uw laatste jaarverslag maar eens goed: er wordt namelijk veelal geen accountantscontrole toegepast, terwijl u uw administratie wel door een accountant laat verzorgen! Een misvatting bij veel ondernemers waardoor u onnodig veel geld betaalt.

    U zoekt een deeltijd administrateur? Ook dat is mogelijk. Het komt immers steeds vaker voor dat u als ondernemer wel de nodige administratieve zaken te verwerken heeft maar dat dit bijvoorbeeld voor één of twee dagen of zelfs maar een halve dag werk per week of maand is. Administratiekantoor Bolster Bosman kan u op dat gebied (eventueel op locatie) van dienst zijn met uitstekende kennis van zaken.